- Tratament de 27 zile cu acid caprilic si Pau d’Arco.
- Antifungal, actioneaza contra Candida Albicans, Glabatra, Parapsilosis, Krusei.
- Ataca si Helicobacter Pylori.
- Poarta stampila QCM. Fabricat in facilitate acreditata ISO 9001.
Candse inmulteste prea mult (cauza principala fiind excesul deantibiotice sauinfectarea prin contact sexual), Candida se poateraspandi in totorganismul, manifestindu-se cu predilectiein urmatoarele zone:
1. Sistemul digestiv. Simptome: balonari, gaze, crampe,diaree/constipatie alternative, alergii multiple la alimente.
2. Sistemul nervos. Simptome:oboseala anormala, nervozitatenejustificata, ameteala, depresie, rateuri de memorie, insomnie, minteincetosata.
3. Pielea. Simptome: eczeme, psoriasis, urticarie, acnee, infectiila unghiile de la picior.
4. Zona bucala manifestandu-se sub forma unei placi albe pelimba asemanatoare laptelui sau crapaturi in colturile gurii.
5. Traiectul genito-urinar. Simptome: sindrom pre-menstrual cu dureri,nervozitate, balonari, crampe, dureri de cap, pofta de dulce, infectiiurinare/vaginale, pierderea interesului pentru sex (femei), mancarimea nala, prostata, impotenta (barbati).
6. Sindrom endocrin. Simptome: hiper/hipo-tiroidism (in functiede organism), boala auto-imunitara.
7. Uneori Candida intrata in sange se poatel ocaliza la ficat sau splina cu efecte foarte grave.
Intrucat toxinele foarte potente eliberate de acest parazit pot ajunge in oricetesut/organ (Candida sistemica), sindromul a fost asociat cumulte boli(cardiovasculare, cancer, SIDA, scleroza multipla, astm, artrita,sinuzita,infectii repetate la ureche, alcoolism, diabet, hipoglicemie,etc) side aceea,greu de identificat. De obicei, ciupercile (fungi) creaza infectii secundare,oportuniste, pe fondul unui sistem imunitar slabit.
Foarte adesea, nivele ridicate inexplicabil ale colesterolului sunt rezultatul micotoxinelor eliberate de Candida. Cercetarirecentearata ca prezenta micotoxinelor secretate de Candida si de alte fungusuri stimuleaza organismul sa produca mai mult colesterol pentru a anihila aceste toxine. Supraproductia de colesterol poate duce la depunerea inexces aacestuia pe peretii sistemului cardio-vascular.
Simptomelecare trebuie urmarite:
- Infectii vaginale recurente;
- Oboseala (fatigue) constanta, ameteli, proasta dispozitie;
- Saliva alba lipicioasa si depuneri albicioase pe limba, crapaturi in colturile gurii;
- Dureri abdominale, gaze abdominale, indigestii;
- Dureri articulare asemanatoare celor provocate de artrita;
- Scurgeri din sinusuri;
- Pierdere sau crestere in greutate fara a putea fi schimbate;
- Minte incetosata, neeficienta;
- Fungusi la degetele de la maini sau picioare;
- Infectii urinare recurente (rezistente la antibiotice);
- Ochi iritati, inrositi, lacrimand;
- Pete rosii pe piele (eczema, dermatita atopica);
- Mancarimi si iritari in zona anala sau in jurul organelor sexuale;
- Caderea parului.
Statisticile arata ca trei din patru femei dezvolta candidoza vaginala intr-un moment al vietii. Medicii ne recomanda o igiena riguroasa sialimentatie adecvata impreuna cu un tratament medicamentos corect.
Candidoza vaginala este provocata de o ciuperca microscopica,numita Candida Albicans.
Pe suprafata mucoasei vaginale este prezentata permanent o flora,fara insa a cauza o micoza genitala. Aceasta flora este formata atat din microorganisme cu rol de protectie, dar si din microoganisme potential periculoase.
Microorganismele cu rol de protectie, cum sunt lactobacteriile, controleaza de fapt evolutia ciupercilor din grupa Candida Albicans.
In anumite conditii insa, numarul ciupercilor creste semnificativ, iar in acest caz se manifesta aceasta afectiune: candidoza vaginala.
Manifestarea caracteristica este o scurgere vaginala de culoarealba, urat mirositoare,abundenta, care irita mucoasele si pateaza lenjeria.Secretiile sunt insotitesi de mancarimi, iritarea si inrosirea organelor genitale, iar uneori pielea perineului se crapa chiar si la atingeri usoare (cuhartia igienica de exemplu).
Deseori aparesi o senzatie de arsura in timpul urinarii sichiar dureri in timpul actului sexual. Exista insa si cazuri in care candidoza nu provoaca nici un fel de neplaceri, fiind depistata doar in urma unui control ginecologic.
Dacasistemul imunitar cedeaza, infectia se raspandeste in tot corpul si aparsimptome ca: oboseala, ameteala, dezorientare, lipsa puterii de concentrare, schimbarea dispozitiei, dureri de cap, depresie, dureri de urechi,tuse,surzenie, lacrimarea sau senzatia de ardere la nivelul ochilor,dureri musculare, iritabilitate, pofta de dulciuri, eczema, psoriazis, multiple alergii,infectii fungice, sensibilitate crescuta la mancare si substantechimice.
Sursa:Revista Super EVA
Multimedici dau diferite diagnostice si aplica tratamente inadecvate cind de fapt la radacina multor afectiuni sta candidoza.
Candidozaeste o afectiune pe care in mod regretabil multi oameni(chiar si multi medici)o neglijeaza ca pe una minora dar in realitateconsecintele pot fi devastatoareprin dereglarea metabolismului si distrugereasistemului imunitar.
RaspundetiDAsau NUla urmatoarele intrebari:
1. Ati avut vreodata infectii vaginale caracterizate prin: aparitia unei scurgeri albicioasa, grunjoasa? Sau usturimi ori mancarimi in zona vaginala? Sau infectii urinare frecvente?
2. Ati luat vreodata antibiotice?
3. Ati luat vreodata anticonceptionale?
4. Ati folosit vreodata inhalanti anti-astmatici?
5. Tinjiti dupa zahar sau dulciuri?
6. Tinjiti dupa pâine, mancati pâine zilnic?
7. Simtiti nevoia de bauturi alcolice, betibauturi alcoolice in mod regulat?
8. Aveti gaze intestinale, balonarisau râgâiti?
9. Va simtiti adesea obositi sau obositi usor?
10. Cand va sculati dimineata aveti pe limbadepuneri albicioase?
11. Aveti stari depresive caracterizate prin lipsade pofta de lucru?
12. Aveti adesea dureri de cap?
13. Aveti alergii (mancarimi de piele, mancarimiin gat, tuse alergica)?
14. Aveti mancarimi vaginale (la femei)?
15. Aveti adesea infectii vaginale (la femei)?
Dacaraspundeti DA la 3 din intrebarile de mai sus, sanselesunt foarte mari sa avetiexces de Candida.
FormulaCandida de la Organika Health Products contine o combinatie unica de acid caprilic sialte nutraceutice sinergistice care combat in mod foarte efficient cresterea excesiva a Candidei.
- Ziua 1 – 7: 2 capsule pe zi (dimineata + seara)
- Ziua 8 – 11: 3 capsule pe zi (1 dimineata + 2 seara)
- Ziua 12 – 27: 4 capsule pe zi (2 dimineata + 2 seara)
Dupa terminarea tratamentului se recomanda suplimentarea cu pentru refacerea florei bacteriene. Se mai poate asocia si cu care,deasemenea contribuie la eliminarea mico-toxinelor candidei acumulateinintestinul gros si colon.
Administrarea se va face fie simultan cu Formula Candida fie dupa terminarea acesteia.
Pentru candidoza vaginala, caracterizata prin iritatii, mancarimi,scurgeri vaginale: se vor face in paralel cu tratamentul oral cu Formula Candida, spalaturi vaginale cu infuzie de pulbere din scoartade (se folosesc2-3 capsule desfacute) , de preferinta inainte de culcare, precum si introducrea seara adanc in vagin a 1-2 capsule de .
In cazul in care nu s-a administrat suplimentar concomitent cu Formula Candida,ca o masura de siguranta, pentru candidozele mai grave, uni inutritionisti recomanda continuarea cu un flacon de .
Efectele secundare sunt foarterare dar pot fi:
- usoara durere de stomac;
- usoare dureri surde de cap.