KRILL
OIL Supreme
Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de
crustaceu specifica zonei Antarctice: Krill Antarctic (Euphausia superba) si
reprezinta noua generatie Omega-3 în promovarea sanatatii
inimii, creierului, ficatului, articulatiilor si a luptei împotriva
colesterolului.
De
ce Krill OIl Supreme Omega 3?
Uleiul
de Krill este
o sursa naturala, superioara de acizi grasi Omega-3 EPA si DHA,
fosfatidilcolina, colina si astaxantina. Aceasta combinatie este ceea ce
diferentiaza eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de peste. În plus,
concentratiile ridicate si standardizate: EPA, DHA, colina si astaxantina fac
din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat si eficient
Omega-3.
•
5 ingrediente standardizate: Omega-3 EPA si DHA, Fosfatidilcolina, Colina si
Astaxantina fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai puternic ulei de Krill
•
60% mai multa absorbtie celulara datorita celor 5 ingrediente standardizate
•
100% extras din Krill Antarctic, fara ulei de peste în compozitie, prin
recoltare ecologica
Ce
este Krill-ul?
Krillul
antarctic (Euphausia superba) traieste în bancuri imense si se hraneste
cu alge microscopice în apele înghetate ale Oceanului Sudic. Se hraneste cu
alge marine care produc acizi grasi omega-3 - acid eicosapentaenoic
(EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acesti acizi grasi în ouale si
în corpul lor. Astfel, acesti acizi grasi omega-3 pot fi extrasi în ulei,
purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipidele, bilineurina si
astaxantina. Aceasta combinatie puternica de elemente face uleiul de krill
unic pe piata omega-3
Studii
clinice recente pe oameni au aratat ca, în comparatia cu acizi grasi
omega-3 pe baza de trigliceride, mai putini acizi grasi omega-3 pe baza
de fosfolipide sunt necesari pentru a atinge o acumulare de baza în celulele si
organele corpului. În plus, datorita structurii fosfolipidelor în sine,
acestea se pot combina cu apa, spre deosebire de alta grasimi. Acest lucru
înseamna ca uleiul de krill se poate elibera în fluidele din stomac.
Astaxantina este unul
dintre cei mai puternici antioxidanti ce are capacitatatea de a combate actiunea
radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre putinii
antioxidanti care este asimilat de celulele creierului, astfel poate sa
protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson si a altor boli
neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabila de culoarea rosie a
uleiului si de pastrarea stabilitatii acizilor grasi Omega-3.
KRILL OIL - bogat în nutrienti esentiali
|
COMPONENTE KRILL
|
CARACTERISTICI
|
LANT LUNG DE ACIZI GRASI OMEGA-3 (EPA si
DHA)
|
• clasa particulara de acizi grasi
regasiti în grasime si membrane folositi ca energie
• sunt nutrienti esentiali de care
beneficiaza inima, articulatiile, creierul, pielea si ochii
• beneficii de sanatate recunoscute
international în peste 30.000 de publicatii
|
FOSFOLIPIDE
|
• reprezinta piatra de temelie pentru
toate membranele celulare
• cea mai buna forma pentru absorbtia
ridicata de EPA si DHA
|
COLINA
|
• nutrient esential pentru membrana
celulara a ficatului
• element de baza important pentru
ficat, inima si sanatatea cognitiva
|
ASTAXANTINA
|
• carotenoid cu proprietati
antioxidante cognitive
•protejeaza de oxidare acizii grasi
Omega-3, pastrând eficienta în mod natural, conservant natural
|
Purificare
si concentrare
Alte
produse cu ulei de Krill cuprind o concentratie mult mai mica de elemente
cheie active decât KRILL Oil Supreme Omega 3. Purificarea uleiului înseamna
extragerea sarurilor, care duc la oxidarea uleiului, la un miros neplacut si
la o eficienta mult mai slaba de absorbtie. Astfel, uleiul de Krill PURIFICAT
si CONCENTRAT are cel mai ridicat aport de Omega-3, EPA/DHA si colina.
Avantajul
fosfolipidelor
În
uleiul de krill, majoritatea acizilor grasi omega-3 sunt legati
de un anumit tip de grasime, numit fosfolipida, în timp ce, în alte uleiuri
marine, acesti acizi grasi omega-3 sunt legati de alte tipuri de grasime - de
obicei trigliceride sau esteri etilici. Aceasta diferenta în componenta este
importanta, fiindca dicteaza felul în care aceste grasimi sunt încorporate în
tesuturi si utilizate de catre corp.
Acizii
grasi Omega-3 EPA si DHA sunt elemente importante în structura si functia
membranelor celulelor corpului, ce au capa- citatea de a stimula
scaderea colesterolului “rau” LDL, a trigliceridelor si de a sustine cresterea
nivelului colesterolului “bun” HDL.
În plus, datorita formulei sale sub forma fosfolipidica se faciliteaza
încorporarea acizilor în tesuturi într-o maniera mult mai eficienta, absorbtia
facându-se direct la nivel de tesut.
Fosfatidilcolina contine
acizi grasi esentiali, adica Omega-3. De asemenea, din
fosfatildicolina, organismul sintetizeaza colina, componenta esentiala
a membranei celulare. Colina are un rol foarte important în eliminarea
substantelor toxice din organism, ajutând functionarea ficatului si a
vezicii biliare.
Avantajul
LICAPS
•
Sigilare sigura – nu se scurge, nu miroase
•
Sigilare cu azot – pastrarea prospetimii
•
Efect rapid – formula lichida
•
Eficienta – proces de absorbtie ridicat
Licaps™ sunt capsule
vegetariene, ce pot fi umplute cu lichid sau ulei. Capsula contine azot care
izoleaza continutul de apa si oxigen, prin urmare se pastreaza prospetimea
produsului. De asemenea, se garanteaza si o stabilitate ridicata si
conservarea acizilor grasi Omega-3.
Spre
deosebire de capsulele gel sau în, alt format, cu ulei de krill sau peste,
continutul este bine pastrat în Licaps™ si nu se permite scurgerea
lichidului din interior si nu se mai simte acel miros puternic de peste.
Peretele
Licaps™
este de 4 ori mai subtire decât cel al unei capsule gel, astfel se
garanteaza si absorbtia rapida si completa a continutului.
Studii
efectuate la nivel de consumator au demonstrat ca peste 61% dintre
respondenti prefera Licaps™, datorita absentei mirosului neplacut.
|